Over mij

Wie ben ik

Ik ben Kamran Raja, ik ben 23 jaar en zit in het tweede jaar van de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Rotterdam. Nadat ik mijn MBO opleiding Grafisch Vormgeven aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam in 2014 heb afgerond wilde ik graag een opleiding volgen waarin ik de creatieve skills iets meer waarde kan geven. Bij CMD is dit het geval door met een betekenis een experience te ontwerpen voor gebruikers. Voor mij was het een logische vervolgstap om CMD te gaan doen. Tijdens deze opleiding kwam ik er al snel achter dat ik het UX & Visual Design kant erg gaaf vind.

Ik ben creatief, wil altijd graag doorleren en hou van een uitdaging. Als ontwerper hou ik ervan om te experimenteren en een resultaat neer te zetten die bij de doelgroep en onderwerp aansluit.

Naast UX & Visual Design ben ik op dit moment geïnteresseerd in het hardlopen dit doe ik dan ook wekelijks. Bij het hardlopen stel ik voor mezelf wekelijks een doel in, het lopen gaat soms met hijgen en tegenwind. Uiteindelijk bereik ik toch mijn doel vanwege mijn doorzettingsvermogen en dat is waar het om draait.